0

Lérab Ling-templet

1 times kørsel fra Montpellier, 15 minutter fra Lodève, kan I opdage et lille hjørne af Tibet midt i Hérault.
I Roqueredonde i Causses et Cévennes er Lérab Ling ét af de største traditionelle tibetanske templer i Europa, der for nyligt er indskrevet i Unescos verdensarv. I 850 m højde rager det frem over statsskoven Escandorgue.

Hérault og dens kontraster

Massif du Caroux - Hérault, le Languedoc © JL. Jabale
Hérault har landskaber og atmosfære, som prentes i erindringen. Når man besøger Lérab Ling-templet bliver denne diversitet betagende. Efter at have krydset det golde og lidt triste plateau Causses du Larzac og de grønne landskaber med statsskoven Escandorgue kommer man endelig til bjergpasset Engayresque. Fra dette fredelige og rolige sted er der er beværkelsesværdigt udsyn over massiverne Espinouse og Caroux. Man forstår, hvorfor det tibetanske buddhistcenter har valgt at slå sig ned her.

En hidtil ukendt kulturarv

Temple Bouddhiste Lérab Ling - Hérault, le Languedoc © Photothèque Hérault Tourisme - S. Lucchese
Det blev bygget mellem 2003 og 2006 i traditionel stil med inspiration fra de smukkeste templer i Himalaya, og det huser en fantastisk statue af Buddha Shâkyamuni på syv meters højde samt en samling af malerier, statuer og buddhistiske relikvier. Udsmykningen med de spillende farver er udført af kunstnere og kunsthåndværkere fra de tibetanske samfund i Indien, Nepal og Bhoutan.

Der arrangeres guidede besøg hver søndag hele året. Stedet har adgang for motorisk handicappede.


Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.