0

Disclaimer

Denne hjemmesides indhold laves, styres og redigeres af Hérault Tourisme, Agenturet for udvikling af turisme (Agence de développement touristique (Adt)). Man kan komme til hjemmesiden med følgende links:
http://www.herault-tourisme.com/
http://www.languedoc.com/

 

Hjemmesidens udgives af
Hérault Tourisme. Agence de Développement Touristique (Agenturet for udvikling af turisme)
Maison du Tourisme
Avenue des Moulins 34184 MONTPELLIER Cedex 4, Frankrig
SIRET-nummer: 322 148 834 00029 APE: 633Z
Repræsenteret ved administrerende direktør Pascal SCHMID.
Chefredaktør: Formanden for Hérault Tourisme.
Denne hjemmeside er udviklet af Hérault Tourisme og hostet hos Drim Technologies Montpellier


Hosting: DRIM Technologies
Fremstilling: Agence Interactive

 

1. CNIL-ERKLÆRING
Hjemmesiden er indregistreret hos Frankrigs Nationale Kommission for Databehandling og Frihedsrettigheder (Commission Nationale Informatique et Liberté (CNIL)) under nummeret 618734 med følgende registreringstitel:
http://www.herault-tourisme.com/
Hérault Tourisme
Maison du Tourisme
Avenue des Moulins
34184 MONTPELLIER Cedex 4, Frankrig
Tlf.: + 33 (0)4.67.67.71.71
Fax: + 33 (0)4.67.67.71.77
contact@herault-tourisme.com

 

2. GÆLDENDE LOV
Denne hjemmesides indhold er underlagt fransk og international lovgivning omkring ophavsret og intellektuelle ejendomsrettigheder. Der kræves forudgående tilladelse fra Agenturet for udvikling af turisme i Hérault ved brug.

Opretter du et abonnement, har du ret til indsigt, rettelser, ændring og sletning af de informationer, der er blevet indsamlet om dig (paragraf 34 i den franske lov om IT og personoplysninger). For at udøve denne ret, skal du henvende dig på: contact@herault-tourisme.com

- NEWSLETTERS

- UDSENDELSESLISTER OG BESKYTTELSE AF PERSONDATA
Alle de udsendelseslister, der bliver foreslået på denne hjemmeside eller på andre hjemmesider, som Agenturet for udvikling af turisme udbyder, nuværende og/eller kommende, har udelukkende til formål at holde abonnenterne informeret. Informationerne kan være af (ikke forpligtende) kommerciel art eller rent informative. Tilmelding til disse udsendelseslister er gratis, og de udsendes udelukkende af Hérault Tourisme. De oplysninger, vi indsamler ved tilmeldingen til en udsendelsesliste, er nødvendige i forbindelse med udsendelsen, herunder især personens e-mail adresse. I henhold til fransk lov 78-17 i GI1I78 vedrørende "IT, data og frihed", har abonnenten ret til indsigt, ændring, rettelser eller sletning af de informationer, der er blevet opsamlet ved udfyldelse af den formular, der står på hjemmesiden. For at udøve denne ret, skal du henvende dig på: contact@herault-tourisme.com.

Agenturet for udvikling af turisme i Hérault forpligtiger sig til samvittighedsfuldt at respektere den tillid, som abonnenten har udvist, og at respektere forpligtigelserne i den franske lov 78-17 af 6. januar 1978 vedr. "IT, data og frihed" (http://www.cnil.fr/), samt overholde særlige etiske principper, i forbindelse med de personlige oplysninger, som du måske kommer til at give ved at surfe på hjemmesiden.

 

3. COPYRIGHT OG OPHAVSRETTIGHEDER

Alt indhold, tekst, grafik, anvisninger, ikoner eller lydfiler, der findes på denne hjemmeside, tilhører Agenturet for udvikling af turisme i Hérault eller dennes samarbejdspartnere. Enhver kopiering, spredning eller fremvisning af denne hjemmeside, helt eller delvist (tekster, lydfiler eller billeder), er forbudt, ligegyldigt hvilket medie der bruges. Overtrædes dette forbud, kan det resultere i civilretlige, såvel som strafferetlige sanktioner i forbindelse med krænkelse af ophavsret. Agenturet for udvikling af turisme i Hérault er ikke ansvarlig for indholdet på andre hjemmesider, der linkes til via hjemmesiden http://www.herault-tourisme.com/.4. INDHOLD OG OPDATERING
Denne hjemmesides indhold er af ren informativ art. Informationerne er ikke juridisk bindende og er ikke udtømmende. Agenturet for udvikling af turisme er ikke ansvarlig for unøjagtige oplysninger, fejl og forglemmelser på hjemmesiden. Vores skribenter tilstræber naturligvis at give et korrekt og nøjagtigt indhold, så hvis du skulle støde på fejlagtige informationer på vores sider, vil vi naturligvis gerne vide det.


 

5. KOMMERCIELLE TILBUD - SALGSBETINGELSER

Kommercielle tilbud, der udbydes på denne hjemmeside, og links til professionelle aktører inden for turisme.

Agenturet for udvikling af turisme har foretaget alle de tiltag, der er mulige, for at verificere de kommercielle informationer, der står på denne hjemmeside. Disse informationer kan være af prismæssig, beskrivende, fotografisk og/eller illustrativ (videofiler, lydfiler osv.) art. Visse informationer kan være fejlagtige og/eller mangelfulde. Hérault Tourisme er ikke ansvarlig for ændringer, der ikke er blevet orienteret om, eller for fejlagtige oplysninger. Vi råder dig til altid at få oplysningerne berigtiget af vores partnere.

 

Ansvar der ligger hos Agenturet for udvikling af turisme i Hérault.
Vi forsøger at være så nøjagtige som muligt, når vi kreerer og udarbejder vores hjemmeside. Dog kan vi ikke give en garanti for nøjagtigheden og fuldstændigheden af disse oplysninger.

Selv om vi gør alt for at undgå det, kan vi ikke garantere, at hjemmesiden er fri for virus og kan i alle tilfælde ikke gøres erstatningsansvarlig for de skader, dette kunne medføre.Ændring og opdatering af hjemmesiden
Agenturet for udvikling af turisme i Hérault har ret til at revidere, opdatere og midlertidigt - eller definitivt - at fjerne hele hjemmesiden eller dele af den, uden forudgående varsel.

Persondata
De data, der opsamles på hjemmesiden, bruges it-mæssigt til udsendelse af Newsletters, der kan have en informativ eller kommerciel art, og ikke er obligatoriske. Tilsendelse af Newsletters fortsætter altid, medmindre du selv framelder dig. Det er Agenturet for udvikling af turisme, der opsamler data. I henhold til fransk lov nr. 78-17 af 6. januar 1978, kaldet "IT og frihed", har du ret til adgang, ændring, rettelse og sletning af de personoplysninger, der vedrører dig. For at udøve denne ret, skal du henvende dig på contact@herault-tourisme.com.Gældende lov - jurisdiktionforhold
Vores Generelle Betingelser hører ind under fransk retspraksis. I tilfælde af tvister er kun de franske domstole kompetente. I tilfælde af, at en af bestemmelserne i de Generelle Betingelser skulle vise sig at være ugyldig, ulovlig, ikke-gældende, vil gyldigheden, retsmæssigheden og de andre bestemmelser i de Generelle Betingelser imidlertid på ingen måde være berørte eller ændrede.


Fotos:
Henri Comte, Jacques Debru, Régis Domergue, Alain Grosclaude, Jean Marc Lallemand, Bernard Liégeois, Pascal Parrot, Philippe Martin, Maguelone Venzac, Grotte de Clamouse, Grotte de Desmoiselles.
Foto St Guilhem: "Turistkontoret for kommunerne St Guilhem-le-Désert / Vallée de l'Hérault".
Foto på siden Clévacances: Club Wagner
Fotocredits på siderne Weekender og ophold:
- Kunst og kultur: Musée Fabre, V.Cunilere
- Friluft: Air: Aupalya
- Wellness: Domaine de Verchant
- Afslapning og fritid: Domaine de la Yole
- Gastronomi og egnsprodukter: L'Atelier de Valérie
- Landudflugter: Mas des Violettes
- Byudflugter: Pullman Antigone
- Vinterferie: Best Western
- Særlig gode priser: Les temporelles Odalys
- Forårsferie: Le Castellas

 

- Office de tourisme de Montpellier - Marc Ginot - Gilles Deschamps - Cécil Mathieu - Céline Escolano - Château de Flaugergues - Ville de Montpellier - Montpellier Agglomération - Festival Radio France - Luc Jennepin.

- Office de tourisme du Cap d'Agde - H. Comte - J.C. Meauxsoone - O. Maynard - R. Dupuy de la Grandrive - Ramond - Musée de l'Ephèbe - P. Arnaud.


 

ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.