0

OPDAGE LANGUEDOC

Skal du på ferie til Sydfrankrig, bør du bestemt komme til Languedoc. Dette destination, der ligger tæt på Côte d'Azur (den franske riviera), ligger lige ud til Middelhavet.

Her i den franske region Languedoc har Hérault virkelig noget at byde på. Historie og traditioner midt i smukke landskaber mellem strande og Haut-Languedoc. Kultur- og natursteder der ikke er til at komme udenom, hvoraf flere er på UNESCO's verdensarvsliste. Fine sandstrande, vinmarker, festklædte byer, smukke landskaber og middelhavsspecialiteter. Lad årstiden og dine interesser være det, der står for valget af din ferie!

 • Cirque de Navacelles - Hérault, le Languedoc © CC Lodévois et Larzac

  Store steder

  I Hérault i Languedoc i Sydfrankrig inviteres du til at besøge bemærkelsesværdige steder, der er unikke og formet af naturen eller mennesket.

 • Kite surf Sète - Hérault, le Languedoc © Olivier Octobre

  Natur og fritid

  I Sydfrankrig byder Languedoc på et land med eventyr og et hav af fritidsaktiviteter...

 • Rouge, blanc, ou rosé... - Les vins d'Hérault, le Languedoc Nos Vins © Photothèque Hérault Tourisme

  Vinferie

  Languedoc er et område med vingårde, vine og vinavlere

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.