0

SMAGE

I Languedoc drejer livskunsten sig om talrige smage og kulinariske specialiteter.Ved Middelhavet er de regionale produkter, ofte AOC-mærket, anledning til at smage på gastronomien i Languedoc.
Mellem havet og mellembjergene, vinmarkerne og landet, kan I smage på Sydfrankrigs køkken!Fisk, skaldyr, oste og oliven, frugt og grønsager, tørre biskuits, den lille paté fra Pézenas… Hele året rundt iscenesættes disse produkter midt på markederne eller demonstrationer, hvor der er lejlighed til at opdage årstidens lokale produkter og vores store vine.
 • Vins: Ateliers-d'Initiation - Hérault, le Languedoc © OT Intercommunal St -Guilhem / Vallée de l'Hérault

  VINFERIE

  Languedoc er et område med vingårde og vinavlere.Regioner og vinstokke giver en rækkevine at smage til stor glæde for smagsløgene.

 • Terroir du Haut-Languedoc - Hérault, le Languedoc © Reseau touristique MLCPL

  REGIONALE PRODUKTER

  Gastronomien i Languedoc består af regionale kvalitetsprodukter og middelhavssmage, der møder indflydelsenfra Middelhavet og bjergene.

 • Marché melons - Hérault, le Languedoc © Régis Domergue

  MARKEDER

  Bondegårdsprodukter, helt friske lokale smage, dufte og farver mødes under disse gourmand-øjeblikke i Languedoc, der udgøres af møder og venlighed.

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.