0

BEVÆGE SIG

Languedoc i Sydfrankrig har talrige muligheder for fritidsaktiviteter hele året.Bevæg jer !

Hérault le Languedoc giver jer et eventyrligt terræn og et hav af fritidsaktiviteter. Du kan lide at bevæge dig sammen med familien, vennerne eller din elskede.I jeres ferie er aktiviteterne talrige ved kysten, i byen eller på landet. Naturparkerne tilbyder uforglemmelige besøg. Kulturelle besøg, sports-, hav- eller fritidsaktiviteter fuldender med glæde jeres ophold.

 • VTT au Salagou - Hérault, le Languedoc © VTopo

  NATURAKTIVITETER

  I Sydfrankrig bliver Languedoc, uanset om det drejer sig om bjerge, hav, søer, floder, kløfter eller landet,… til din legeplads.

 • Gorges de l'Hérault - Hérault le Languedoc      ©R. Domergue R. Domergue

  SEJLSPORTSAKTIVITETER

  I hele sæsonen kan du, fra kystområdet til søerne i vores bjerge, over karakteristiske floder opdage det tusindeogen charme ved sejlsport i Languedoc.

 • bapteme de plongée - Hérault le Languedoc © Fred MAXANT

  Usædvanlige aktiviteter

  Lyst til at bevæge dig på en anden måde, eller til at give dig hen til en original og tiltrækkende aktivitet?

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.