0

Charly, en inspireret skulptør

Nordvest for Montpellier skal I besøge et usædvanligt sted: Charlys atelier!
Midt i St Guirauds vinmarker har et atypisk bestiarium slået sit ned: Fjerkræ med saksenæb, fisk med skarpe skæl over en række hybridskabninger, er det svært at vælge i kunstnerens have og atelier, som indeholder en mængde ting, fordi han genbruger og omformer alt, hvad han får i hænderne. Skal opdages sammen med familien, vennerne eller på en tosom gåtur!

Hvem er Charly?

Sculpture, le bétail en folie, Charly - Hérault, le Languedoc © Photothèque Hérault Tourisme
Charly Kruse, en rejsende, der oprindeligt kommer fra Tyskland, er en enestående kunstner. Han er forelsket i metal, autogensvejsere og galakser af gnister, og han arbejder med jernstykker eller gammelt værktøj fra landbruget og industrien, der er smidt på lossepladsen af et forbrugssamfund, der har alt for travlt med at skille sig af med det. Hans bittesmå eller kæmpestore værker fører os tilbage til tærsklen til barndommen. Mellem hænderne på denne moderne magiker får banale metaldele nyt liv og bliver sande skulpturer. I øvrigt har han skabt sit værksted og sit eget udstillingslokale. Hans personlige og fantasifulde stil vækker altid nysgerrigheden.

En passion: Genbruge og lave om

Sculpture, le Dinosaure, Charly - Hérault, le Languedoc © Photothèque Hérault Tourisme

Brugen af genstande uden for deres normale anvendelse får os til at se dem i et andet lys. Hans verden er grænseløs. Han har deltaget i talrige kulturbegivenheder og har fået medaljer af guld, søl og bronze i talrige saloner. I dag arbejder han på indretning af flere lokale restauranter, hvor han designer og fremstiller borde og stole. Skynd jer at opdage ham!

Atelier "Annick et Charly"

21 route de St Félix

34725 Saint Guiraud

33 (0)4 67 96 64 03 ou 33 (0)6 85 87 47 79

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.