0

Klippegryden Cirque de Mourèze

I nærheden af Montpellier kan du på Haut-Languedoc-vejen opdage et fantastisk landskab.

Klippegryden Cirque de Mourèze frembyder et overraskende natursceneri. Stedet, der består af kalkholdige klipper, som erosionen har formet, ligner et ruinfyldt landskab. Underfundige former, der giver mulighed for alle mulige fortolkninger.

Et rigtigt western-landskab

Dette kaos af kalkklipper med gigantiske former bringer os over i et andet univers, der er magisk, tidløst og endda væk fra jorden! Forskellige vandreruter giver jer mulighed for at tage på eventyr i denne naturarv på 300 hektar, der er lige så unik som usædvanlig.

Der er opsat et oversigtskort på udsigtstårnet i Courtinals-parken, hvorfra man har en panoramaudsigt over dalen og den maleriske landsby, Mourèze.

Klippegryden Cirque de Mourèze har tidligere huset forhistoriske mennesker (flere bosættelser og huler) og har efterfølgende været hjemsted for kulsviere og fårehyrder. I dag har fårenes fravær gjort det muligt for vegetationen at generobre stedet, som ofte besøges af vandrere, der fortaber sig i den naturlige labyrint af klipper med underfundige former.

Cirque de Mourèze - Hérault, le Languedoc © Photothèque Hérault Tourisme - G. Delerue

Sådan kommer I derhen

© Photothèque Hérault Tourisme - G.Delerue
Kør til Clermont l’Hérault. Derfra tager I vej D908 i retning mod Bédarieux. Kør ca. 6 km og forlad denne vej og kør på D8E4 i retning mod Mourèze. Ved indkørslen til landsbyen kan man parkere på parkeringspladsen til højre eller køre lidt længere og parkere på parkeringspladsen til venstre før den lille bro. Adgang til dalen via landsbymidten.
Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.