0

FAVORITMARKEDER

Smag på det autentiske miljø i Languedoc.Smag de kulinariske traditioner, lad dig vejlede af Sydfrankrigs syngende accent.Vores producenter deler deres knowhow og deres råd med jer.

Her i Languedoc er det at ”handle” en del af vores levemåde.Der hersker altid en særlig atmosfære af den lange gastronomiske historie. Markederne afspejler regionen og vores producenters passion.

Så med kurven i hånden er det op til dig at vælge det marked, der giver din dag et gourmand-lys.

Her er vores ”yndlings”-udvalg.

I SÈTE, MIDDELHAVSSTEMNING

Sèteer der hver morgen et overdækket marked.Man strømmer til for fiskeboderne, for at opspore den tiarmede blæksprutte og for kenderne at smage la Tielle!”Det er en tærte med garniture af forskellige typer blæksprutte, der er skåret mere eller mindre fint og blandet med en pebertomatsovs”. Bare det at beskrive det, får munden til at løbe i vand…

Her er atmosfæren også helt enestående:Den er ”sétoise”!Og dette marked er lige så meget at lytte til det, der sker: 
Elle n’est pas belle ma dorade !?” – ”Er min guldbrasen ikke smuk!?” »

Hallerne har for nyligt fået nyt udseende med arkitekten François Fontes’ signatur.Det er ubestridt et marked, der skal ses og høres, ligesom en forestilling…

GANGES, ÅNDEN FRA CEVENNERNE

© Photothèque Hérault Tourisme - Hélène Cadeau

Fredag morgen strømmer alle til foden af Cevennerne, fra Hérault-dalen, Gorges de la Vis, kastanjelandsbyerne og endda længere borte fra.Det er markedsdag!

Ganges genoptager sin tradition af udveksling mellem Middelhavet og Cevennerne.

Oste, Pélardon-oste fra Cevennerne, bløde løg, rainette-æbler, kastanjekager, honning, foies gras, oliven og meget andet fylder boderne.Det er et møde med farver og dufte.Her mærker man ”cevennerånden”, naturen, flodbad og duften af picnic, der bliver gjort klar.

BÉZIERS, DEN ”HISTORISKE CHARME”

Hallerne i Béziers med den typiske Baltard-arkitektur blev åbnet i 1891 og har siden indskrevet sig i den udvidede liste over Historiske Monumenter.

Markedet finder sted fra tirsdag til søndag kl. 6 til kl. 13.
Hver fredag suppleres det af et smukt blomstermarked i Paul Riquet-alléerne.Uomgængelig!

LUNEL, DET STORE MARKED

Ifølge Hérault-borgerne er markedet i Lunel det største og mest komplette.

Torsdag morgen ”handler” man her, man vælger sin tomatranke såvel som den nyeste kjole.I skyggen af platantræerne på Baroncelli-alléerne er der mulighed for lange slentreture og opdagelse af lokale og autentiske produkter.

CLERMONT L'HÉRAULT, DET VEDVARENDE

© photothèque ADT34 - Mathilde Bavoillot

Det er et af de ældste markeder i Languedoc.
Midt i byens historiske centrum omgiver det hver onsdag morgen kirken med sit glade bånd. 
Det særegne ved det er organisationen, der har været uændret siden oprindelsen. 
Det er næsten som at leve en indvielsesrute, man går fra grønsagsboden til slagterboden, så kommer der fjerkræ, tøj er længere borte osv. Det er vedvarende… og øko!

FÅ ALT AT VIDE OM VORES MARKEDER

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.