0

Store steder

I Hérault i Languedoc i Sydfrankrig inviteres du til at besøge bemærkelsesværdige steder, der er unikke og formet af naturen eller mennesket.

Nær Middelhavet, i bjergene, i byen eller på vingården får du et stort udvalg af tilbud...
Skynd dig at tage imod dem!

 • I Sydfrankrig, i hjertet af Languedoc og Hérault-slugterne, er "Grand Site de France® Saint-Guilhelm-le-Désert - Gorges de l'Hérault" én af juvelerne i Languedoc. Den har den træffende titel som én af De Smukkeste Landsbyer i Frankrig.

 • I Languedoc i Sydfrankrig findes én af naturens overraskende skabelser skåret ind i kalkklipperne, les Causses: "Grand Site du Cirque de Navacelles" (den store cirkusdal).

 • I Sydfrankrig giver Languedoc dig i et uventet landskab "seværdigheden Salagou-dalen og Mourèze-cirkusdalen: Et unikt fritidssted, der er beskyttet mod bylivet og klassificeret som Natura 2000.

 • Canal du Midi og Fonseranes-sluserne står på UNESCOs verdensarvsliste og er et klenodie for flodturismen, du ikke må gå glip af under dit ophold i Sydfrankrig.

 • Ved Middelhavets kyst i det solbeskinnede Sydfrankrig er Pays de Thau med byerne Sète, Balaruc-les-Bains, Bouzigues, Mèze og Marseillan omgivet af denne muslingeformede kystsø.

 • Kom og se bjergene i Sydfrankrig i Languedoc, mellem Atlanterhavs- og Middelhavsklimaet, hvor Parc Naturel Régional du Haut-Languedoc er en balkon mod Middelhavet.

 • Ensérunes oppidum er et arkæologisk sted, der er klassificeret som Monument National (nationalt monument) i Languedoc. Det var én af de vigtigste galliske landsbyer i Sydfrankrig.

 • I Languedoc nær Montpellier er bjergtoppen "Pic Saint Loup" et naturligt udsigtspunkt med fri udsigt over Cevennerne og Middelhavet.

 • Er katarbyen Minerve en anset adgangsport til Haut-Languedocs regionale naturpark, og den er én af de smukkeste landsbyer i Frankrig (Plus Beaux Villages de France).

 • Syd for Montpellier, mellem Middelhav og kystsø, 4 km vest for Palavas-les-Flots, i Languedoc, ligger det gamle bispesæde, der kaldes 'Cathédrale des Sables' (Sand-katedralen) på en halvø, der er dækket af pinjer og vinmarker.

 • Denne grotte er uomgængelig og klassificeret med tre stjerner i Michelin-guiden. Grotten er klassificeret som et videnskabeligt og malerisk sted og er bemærkelsesværdig med rigdommen af aflejringer.

 • 3-stjernet seværdighed i Michelin-guiden. Grotte des Demoiselles er et gribende skue i Languedoc. I dybet af Thaurac-plateauet kan du besøge stedet med familien og opdage en sand underjordisk katedral.

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.