0

Omgivelser Languedoc

Hav, land, by eller bjergene? Vælg omgivelserne til din ferie!

Fra strandene ved Cap d'Agde over landområderne til Grande-Motte
kan du opdage Languedocs destinationer.

Parasoller og strand? Sejlsport, kitesurfing, dykning? Landskaber og natur? Vinsmagning? Festivaler og besøg i byerne? Traveture og udflugter? Smagsprøver på områdets regionale produkter? …
Hver sin ferie, vælg din i Sydfrankrig…

  • Ved Middelhavet er glæderne ved havet dobbelte. På havsiden kan du prøve sejlsport og glæden ved at bade. På strandsiden kan du nyde øjeblikket med familien eller med den, du er forelsket i.

  • Byerne i Languedoc er badet i sol, men med skyggefulde smågader. Fra Montpellier til Béziers, over Sète og Lodève, vil du finde et koncentrat af den charme, de omgivelser og livsglæde, der udgør Sydfrankrig.

  • I Sydfrankrig veksler landområderne i Languedoc mellem vinmarker og garrigues (kratbevoksede heder i Middelhavets bagland). Disse landskaber vidner om en lang forhistorie og en tusindårig kultur, der er badet i solen.

  • Tag på ferie i Sydfrankrig i bjergene og tæt ved havet. I Languedoc afslører de varierede landskaber sig for dem, der kommer for at opdage dem: Svimlende slugter, brusende strømme, klippefyldte skrænter, grønklædte skove og majestætiske skove.

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.