0

Vinferie

Languedoc er et område med vingårde, vine og vinavlere

I Sydfrankrig strækker Languedocs vinmarker sig fra Massif Central (Centralmassivet) til Middelhavet og tilbyder mangeartede vine, der skal smages til stor fornøjelse for dine smagsløg.

  • Languedoc er et område med vinmarker og vine. Vindistriktet Languedoc er det største i verden. Det strækker sig fra Massif Centrals (Centralmassivets) bjergskråninger og helt ned til Middelhavet. Det er også det ældste i Frankrig.

  • I Sydfrankrig strækker vinmarkerne sig som en ledetråd midt i Languedocs uendeligt varierede landskaber: Vine fra Middelhavet til Canal du Midi over hjertet af Hérault, sandstenene i Montpellier, Cevennerne eller måske Pic-Saint-Loup...

  • Languedocs gastronomi består af produkter, der er typiske for Sydfrankrig og Middelhavet. Uanset om det er salt- eller søde retter, passer de til de store vine fra Languedoc, og det er hele Destination Languedoc, der anstrenger sig for din glæde ved maden!

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.