0

VINFERIE

Languedoc er et område med vingårde og vinavlere.Regioner og vinstokke giver en rækkevine at smage til stor glæde for smagsløgene.

I Sydfrankrig er vinmarkerne Languedoc de største i verden, de strækker sig fra Massif Central til Middelhavet.Vinkældre, hvælvinger og vinlagre giver jer mulighed for at opleve en enestående smagning og smagfulde opdagelser.

  • Rundt om de små landsbyer her landskabet blevet formet af vore store vinavlere. I Languedoc er vinstokkene de ældste i Frankrig. De er allestedsnærværende.

  • Opdag vinene fra Languedoc, fra St-Chinian, fra Terrasses du Larzac over Minervois, Grès de Montpellier, Pic St-Loup eller de berømte muskatelvine…

  • Vinstokkene i Languedoc, det er især en historie om mænd og kvinder.Hver af dem overfører lidt af sig selv til sine vine.Gennem 8 videoer kan I opdage disse smagsmagikere.

  • Opdag rigdommen af AOC- eller BGB-vine.Vinsmagning, smagsværksteder, besøg og interaktive opdagelser venter kun på dig.Vinturismecentrene, det er at forstå, kende og smage vinene fra Languedoc.

  • Dette online-blad er en illustration af smagen af Languedoc, som I elsker. Det består af internetsurferes fotos. Det er jeres favoritter, jeres gourmand-øjeblikke.

  • I Sydfrankrig fejres middelhavskøkkenet under gastronomiske begivenheder, omkring regionerne, og vinene fra Languedoc.

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.