0

VINTURISMEOMRÅDER

I Languedoc opdages vinene med passion.Alsidigheden af jordene beriget med vinavlernes knowhow giver mulighed med dyrkning af karakterfulde vine.
Talrige vinturisme-områder letter opdagelsen og smagning af disse vine, men også de talrige smage i Languedoc.Luk døren op til disse ”vin-områder” for at finde smagsværksteder, pædagogiske sessions, sammenhæng mellem mad og vin, eller bare for glæden ved at opdage denne arv og den lange vindyrkningstradition.

VIN-POLERNE

Centre Oeno © Viavino

Der er oprettet tre af dem.Det er fremragende pædagogiske udstillingsvinduer, der tilbyder underholdning omkring smagsværksteder, udstillinger, konferencer og talrige smagsmøder.

  • VIAVINO i St-Christol
    Museumsteknisk område, der er dedikeret til sjov og pædagogisk opdagelse af vindyrkningen, appellationerne og vinene fra Pays de Lunel
    Websted: http://www.viavino.fr


  • VINIPOLIS i Florensac:

Dette salgsområde er udviklet omkring ”vintematiske” terminaler (lokale, internationale hvidvine, rosé- og rødvine, sammenstukne vine) med en synsvinkel, der er både pædagogisk og sjov.Et interaktivt værksted, der gør det muligt at opdage druesorterne, deres karakteristika, vinfremstillingsmåder og under professionelle og usædvanlige betingelser at smage på vinene fra vindyrkerne i Florensac.
Websted:
http://www.vinipolis.fr

  • VICOMTÉ D'AUMELAS i Pouget:
Vinavlerne fra Vicomté har været forelskede i deres jord i generationer med 5 vinfremstillingssteder, så de har den unikke mulighed for at vælge usædvanlige vinkvaliteter for at afsløre potentialet ved hver vindyrkningsjord og skabe vinhøst, der langt overgår alt, hvad I har lyst til.
Websted: http://www.vicomtedaumelas.fr/

VINHUSENE

Noilly Prat © Photothèque Hérault Tourisme

På disse gastronomiske oplevelsessteder kan I finde vine og uomgængelige specialiteter fra Languedoc.

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.