0

GOURMAND-RUTER

Tag dig tid til en gåtur og gå på opdagelse efter vores producenter og smagen af Languedoc.Gourmand-øjeblikke, der forener landskaber og regioner i Sydfrankrig.

Tag ud og mød smagstroldmændene, opdag de små lysende veje, der snor sig gennem vores vinmarker og typiske landsbyer. Til glæde og smagen af gode produkter !

  • De 7 destinationer i Languedoc vil være lige perfekte udgangspunkter for at møde smagen af både Middelhavet og Languedoc. Hver har sin charme og trumfer, så træf dit valg !

  • Fester og arrangementer er fremragende øjeblikke til at tage på opdagelse af vores producenter og smage i Languedoc.Gourmand-øjeblikke, der forener møder, hygge og land.

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.