0

Languedoc : middelhavslandet

Rigdommen af Sydfrankrigs kystland har så mange trumfer,
der giver dig mulighed for at styrke din maritime kunnen.

Her er fire maritime poler, fire maritime facetter, der supplerer og overlapper hinanden perfekt for at svare
til alles forventninger. Natur, traditioner, afslapning, konkurrence, kast dig i vandet!

Aigues-Mortes-bugten

Cours d'optimistes à la Grande-Motte - Hérault, le Languedoc © Olivier Octobre

Længst mod øst i departementet ligger Aigues-Mortes-bugten, som hovedsageligt er indlærings- og konkurrencested. Det er teatret for de store nationale begivenheder, der er forbundet med søsporten. Hele året afvikles der her regattaer, ligesom der gør ud for byen La Grande-Motte. Træningscentret for Middelhavet har sit hovedkvarter her, og her ligger talrige søsportscentre med forskellige former for sejlsport som i Carnon eller Palavas.

Thau-lagunen

Etang de Thau - Hérault, le Languedoc © N. Lejeune

Her har knowhow, traditioner og historie deres hjemsted. Med havnen i Sète og den centrale, historiske rolle i Languedocs kystområde, men også med det indre hav, som Thau-lagunen faktisk udgør. Sidstnævnte er et værdifuldt beskyttet, maritimt naturområde. Søsportsaktiviteterne, skaldyrsområderne, de beskyttede naturområder og den historiske arv (udløbet af Canal du Midi) deler vandet i perfekt forståelse.

Det vestlige Languedoc

Baptême plongée - Hérault, le Languedoc © Fred Maxant

Mellem Cap d'Agde og kyststationerne omkring Béziers er denne del afgjort rettet mod multiaktiviteter. Cap d'Agdes maritime stationslabel vidner om stationens dynamik med de talrige regattaer, maritime udstillinger og uddannelseskvaliteter. Men dykning indtager også en hædersplads med særligt eftertryk på
beskyttelse af vandmiljøet.

Canal du Midi

Canal du Midi - Hérault, le Languedoc © Jacques Debru

 

Canal du Midi er juvelen i nationalarven og frem for noget polen for flodaktiviteter. Flodhavnene udvikler sig og giver mulighed for metodisk kvalitetsudøvelse.

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.