0

Languedoc : naturland

I Sydfrankrig byder Languedoc dig på alt, hvad du drømmer om, uanset om du er eventyrlysten, naturglad, ivrig efter oplevelser eller bare nogle øjeblikkes afslapning!

Denne halvmåneformede jord kombinerer bjergene, landet og kystområderne, der gør Languedoc
til et storslået, naturligt landområde. Nyd godt af det milde klima i Sydfrankrig,
og leg med elementerne, mens du indånder masser af ilt.

TRAVETURE OG UDFLUGTER

Balade bord des étangs en famille - Hérault, le Languedoc © H. Comte

Opdag middelhavets pittoreske landskaber, som du vil, ad Languedocs landeveje. Gå ad talrige ruter i bjergene, og få disse uventede udsigter, der bare ventede på dig. På landet kan du nyde de velduftende urter i dalene, der afslører de små landsbyer, som kryber sammen i flodernes slyngninger. Tættere på havet åbenbarer saltlaguner og kystsøer sig for dig. Her kan du få inspiration til en udflugt hver eneste dag i året!

LANGUEDOC PÅ CYKEL

VTT sur le Grand Site de 'la Vallée du Salagou et cirque de Mourèze' - Hérault, le Languedoc © JM Lallemand

Hele året kan du tage på eventyr på cykelstierne i Languedoc. Kig på vingårdene langs de buskadsbeklædte veje, rejs gennem typiske landskaber på stierne ved stranden eller på grønne skovveje, og få stærke indtryk, når du kaster din BMX ud på stierne i les garrigues (kratbevoksede heder i baglandet til Middelhavet).

VANDETS GLÆDER

Canoë dans les Gorges de l'Hérault - Hérault, le Languedoc © Régis Domergue

Floder, søer, havet og laguner, Languedoc har alle typer vand. Med nogle pagajtag befinder du dig i fuldstændig uvante omgivelser: De storslåede landskaber venter på dig. Snævre slugter og turbulente vandløb, fredelige floder i det grønne, blålige søer midt på bjerget, eller laguner, der ligner Camargue... det hele er til dig. Prøv det fremmedartede og besøg Sète eller
Montpellier i kano.

EVENTYRETS SALT

Kite surf sur les plages - Hérault, le Languedoc © Olivier Octobre

En anden af Languedocs store legepladser er Middelhavet! Med det milde klima i Sydfrankrig kan du dyrke havsport hele året. Hvis du vil lege med passatvinden, får du svært ved at vælge: Sejljolle, windsurfing, katamaran, kitesurf, mulighederne er utallige. Kystlandet er også muligheden for at variere glæderne og få en ny måde at padle på: Opdag va'a, den usædvanlige pirog fra Hawaii, havkajak eller stand-up-paddle. Afslør, at du er søstærk.

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.