0

TUR-IDEER

Gennem talrige ruter afslører Languedoc sig for jer. Landskaberne, kulturarven, regionerne.Tag ud og mød regionen og dens rigdomme.
Uanset det transportmiddel, du vælger, kan du tage på opdagelse efter skattene i Sydfrankrigs landskaber.Træk vejret, ånd ud på disse eksotiske og originale ruter.Tag dig tid, få masser af adrenalin på mountainbike, eller opdag vores region i fred og ro i bil, på motorcykel...
  • Gå gennem Languedoc ad vandrestierne.På GR-vandring (vandring på en lang rute) eller på en dag takket være de talrige PR-ruter (mindre stier) ruller naturens forskellighed sig ud med dine skridt.

  • Hérault på cykel, det er et løfte om smukke cykelture.Du kan køre på cykelstierne kysten eller på Voie Verte (den grønne vej) i Haut Languedoc.Sammen med vennerne kan du gennemstrejfe vinmarkerne ad buskbeklædte veje.

  • På mountainbike i Languedoc, det er kun til glæde ! På stenfyldte stier på bjergsiderne, i underskoven eller på garrieguens stier, der er over 2400 km afmærkede stier !

  • Følg ruterne i en dag ved havet, mellembjergene eller garriguen.De buskbeklædte veje i Languedoc tager dig på tur.

  • På vejene i Languedoc vil cylindrene på din foretrukne kubikmotor blive vilde over ideen om at tage fat på denne række af fantastiske kurver gennem landskaber, hvor det ene er mere majestætisk end det andet.

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.