0

Haut Languedoc

I Sydfrankrig, tæt på Middelhavet og byen Béziers, byder de mindre bjerge i Hérault på et ophold, der er et stort frisk pust.

Tag på ferie i Sydfrankrig i Haut Languedoc. Her kan du gå traveture fulde af skønne dufte i den fredede natur i Parc Naturel Régional, lige på grænsen til middelhavsklimaet. Nyd vores søer og skove - og den lokale gastronomi, hvor især svinekød og kastanier er i højsædet.

Naturparken Haut Languedoc, her er søer, floder og kilder 

Parc Naturel Régional du Haut Languedoc er som en balkon ud mod Middelhavet.
Bjergets top er på 1 000 m, og for foden af relieffet strækker slettens vinmarker sig. Holder man af friluftsliv, er det her lige stedet!
Geologien er varieret og byder på meget afvekslende landskaber, der lægger op til aktiviteter i den fri natur.
Her kan man dyrke alle slags vandaktiviteter (ferskvand).


Kurbade

Man skal aflægge Lamalou les Bains et besøg, for her er både kurbade, et behageligt, afslappende klima, den brusende mineralvandskilde i Vernière, et kasino og en operettefestival.
Avène les Bains er kendt for sin hudpleje.


Egnen, hvor man forstår at nyde livets glæder

Her er turisten vores gæst.
Hvordan du end vælger at bo - ude på landet eller i "chambres d'hôtes"(Bed & Breakfast) - tager dine værter imod dig med hygge og godt humør.
Middelalderlandsbyerne modtager dig med åbne arme.
Olargues er på listen over de "Smukkeste landsbyer i Frankrig"; Roquebrun kaldes "Det lille Nice" pga. mikroklimaet, som især mimosen nyder godt af!
 


Typiske egnsprodukter

Roen fra Pardailhan, kikærter fra Carlencas, kirsebær eller spisekastanier fra Olargues... Du må absolut gå på vores markeder for at smage på alle disse lokale, typiske råvarer.


For at forstå traditionen omkring vores jordbrug

Middelhavshaven i Roquebrun, museet Maison cévenole i Saint Gervais sur Mare, kastaniehuset Maison de la châtaigneraie, biens økomuseum.


Olargues---image-de-contenu----Sabrina-Lucchese.jpg

Og også i
Haut Languedoc

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.